Home » SMS-Mailing

Een SMS mailing is van concept gelijkaardig aan een E-mail mailing. U kan een hele groep mensen bereiken in een mum van tijd en dit op een heel eenvoudige manier. Anders dan een E-mail mailing is een SMS mailing veel persoonlijker en u bent ook zeker dat de ontvanger uw boodschap zal lezen. Uw boodschap wordt immers in SMS vorm rechtstreeks op uw ontvanger haar of zijn toestel afgeleverd.

Onze SMS mailing staat u toe om zelf uw telefoonboek samen te stellen. U kan desgewenst uw telefoonboek onderverdelen in groepen (klanten, vertegenwoordigers,…). U kan dus zelf kiezen of u uw SMS verstuurd naar 1 persoon of meteen naar een volledige groep.

Onze SMS mailing laat u enkel toe om SMS berichten te versturen naar Belgische operatoren. Alle uitgaande SMS berichten worden dan ook gefactureerd tegen één vast tarief, zo heeft u steeds een duidelijk beeld van uw kosten.

U betaalt enkel een éénmalige activatiekost. Afhankelijk van het aantal SMS berichten dat u wenst te versturen, kiest U voor een SMS pack (SMS pakket) dat beantwoordt aan uw behoefte.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen om in volle vertrouwen de kracht van het SMS medium te gebruiken. Indien u meer info wenst, een offerte of een applicatie op maat of een geheel vrijblijvende demo account, neem contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing, aangepast aan uw behoeften.

VOORSTELLING SMS-GATEWAY SMS-MAILING INSTANT-REPLY SMS-QUIZ MAIL-2-SMS CAR-SMS SPIJBEL-SMS ADULT SMS SERVICE RESELLERS CONTACT